• dinsdag t/m zaterdag geopend
 • Haverstraat 27 | 2153GB | Nieuw-Vennep
 • 0252 - 686 226

ÖHLINS Service Center

Bruggeman Motoren is gespecialiseerd dealer van Öhlins vering. Hierdoor kunnen wij voor iedereen in Nieuw-Vennep (en daarbuiten natuurlijk) een motor aanpassen. Klein van stuk? Dan verlagen wij de vering gemakkelijk. Is de motorfiets te laag? Dan passen wij de vering aan, waardoor de zithoogte comfortabeler is.

Wij bieden een complete lijn veringsservices aan, inclusief reparatie, revisie en het aanpassen van schokdempers, voorvorken en stuurdempers van alle gangbare merken motorvering.

MODIFICATIE AAN DE VERING

Met het aanpassen van de vering personaliseren we je vork of schokdemper voor jouw specifieke behoeften. Elke rijder is uniek in lengte, gewicht, rijstijl, vaardigheidsniveau, het terrein waarop gereden wordt en gewenste prestaties. Het aanpassen omvat demontage, inspectie en reiniging. Je vork of schokdemper krijgt een geïndividualiseerde setting en de veer wordt vervangen. De componenten worden in elkaar gezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van lage wrijving glijmiddelen en Öhlins olie.

MONTAGE VERING

In onze werkplaats kunnen we vorken, schokdempers en stuurdempers monteren op ieder type motor. Of het nu een wegmotor, crosser of ATV / quad betreft. We hebben al het benodigde gereedschap om je vering goed te monteren. Het monteren van de vering is inclusief het afstellen van je motor (veervoorspanning, instellen adjusters).

REPARATIE

We kunnen de meeste componenten van je vering repareren; van een simpele lekkage tot kromme vorkpoten. Elke Öhlins voorvork, schokdemper, stuurdemper of veervoorspanning adjuster kan worden gerepareerd.

Öhlins Service Center | Bruggeman Motoren

REVISIE OHLINS SCHOKDEMPERS

Goed onderhoud zal de vering naar zijn maximale potentie laten werken en zorgt voor consistentie in de prestatie. Wij bieden revisies aan voor vorken, schokdempers* en stuurdempers*. Een revisie omvat demontage, inspectie en reiniging, inclusief het polijsten van de binnenpoten of spindel. Versleten onderdelen worden vervangen (bijv. keerringen, bussen). De componenten worden geassembleerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van lage wrijving glijmiddelen en nieuwe Öhlins olie.

*dit voeren we uit i.s.m. een andere specialist

VERVANGEN VAN VEER EN CARTRIDGE

Wij kunnen ook de veren of vork cartridge voor je vervangen. We hebben alle gereedschappen om de montage goed uit te voeren zonder bijv. de veer of voorvork top-cap te beschadigen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Email*

  Telefoon

  Bericht/vraag