• dinsdag t/m zaterdag geopend
 • Haverstraat 27 | 2153GB | Nieuw-Vennep
 • 0252 - 686 226

Akrapovic Uitlaten

GP PERFORMANCE STORE

Bruggeman Motoren is trots om een officieel GPPerformance Store te zijn geworden in Nederland! Bij Bruggeman Motoren ben je welkom en een nieuw geluid en vermogen te komen ervaren met een Akrapovic uitlaatsysteem. Laat je adviseren en enthausiasmeren door onze Akrapovic experts! Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met onze experts Eric of Robin via onderstaand formulier of via 0252 – 686226 / info@bruggeman-motoren.nl

Akrapovic uitlaat voor €50 p/m

Is het ook jouw droom je motor uit te rusten met het mooiste geluid en beste looks? Een performance uitlaatsysteem van Akrapovic ligt nu binnen je bereik met een slimme financiering bij Bruggeman Motoren. Deze unieke financiering is dé flexibele betaaloplossing voor jouw persoonlijke motorwensen. Bij aanschaf van een Akrapovic uitlaatsysteem bepaal je zelf de maandtermijn en looptijd. Een Akrapovic uitlaatsysteem heb je al vanaf € 50,- per maand.

Daarnaast heb je ook de unieke mogelijkheid om je huidige demper in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw nieuwe uitlaatsysteem kost? Kom naar de showroom en onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met jou.

WAAROM EEN AKRAPOVIC UITLAATSYSTEEM?

Akrapovic is leider in het uitlaatsysteem design. Het ontwerp en materiaal is het belangrijkste binnen deze onderneming. De gepatenteerde zeshoekige dempers van Akrapovic zijn voor de motor op de aftermarket, met zijn nieuwe vorm ter vervanging van de standaard ovale veranderde het concept van uitlaatsystemen. Het conische ontwerp bevestigd de inzet voor een geweldig design. Akrapovic levert voor jouw motor de beste prestaties, er is geen beter uitlaatsysteem!

Pure kracht

De Akrapovic uitlaatsystemen zijn speciaal ontworpen om u te voorzien van een hoger niveau qua prestaties. We noemen het pure kracht. Dit is een combinatie van minder gewicht, de juiste materialen en het beste ontwerp om een optimale gasstroom te verzekeren. De juiste katalysatoren en de beste vorm. Meer pk’s. Betere prestaties. Pure kracht!Akrapovic uitlaatsysteem | Bruggeman Motoren

Geweldig geluid!

De uitlaatsystemen van Akrapovic klinken als geen andere. Precies de juiste ‘noten’ op het juiste moment. Een dieper en resonerend geluid. Het geluid van pure kracht. Maak je eigen sound met Akrapovic!

De beste materialen

Akrapovic gebruikt alleen de beste materialen. Ze maken gebruik van hittebestendige titanium legeringen voor alle belangrijke onderdelen van de uitlaatsystemen, niet alleen de buitenste delen zoals veel van onze concurrenten doen. Ze gebruiken ook roestvast staal en ultralichte koolstofvezel. Het carbon fiber is pregeïmpregneerd en ultralicht, met een hoge treksterkte en temperatuurbestendigheid.

Hightech uitlaatsystemen

Akrapovic is een pionier in het ontwikkelen en het gebruik van technologie om er nog meer voordeel uit te halen voor de eindgebruiker. Ze ontwikkelen de technologie in huis. Hydroforming is een dergelijk proces, waar de header tubes worden gevormd door gebruik te maken van waterdruk. Deze manier voor het vormen van het materiaal creëert de ideale vorm voor een optimale uitlaatgasstroom zonder verlies aan treksterkte. Ze zijn ook pioniers in de plastische vervorming van titanium en het lassen daarvan.

Akrapovic uitlaat financieren

Voor Akrapovič is er de mogelijkheid om een uitlaat te financieren exclusief bij Bruggeman Motoren. Via deze link kan het maandbedrag berekent worden.

DE BESTE MOTORRIJDERS GEBRUIKEN HET

Racen is het bloed dat door de aderen van Akrapovic stroomt. Sinds de oprichting heeft Akrapovic met veel succes raceteams ondersteund. Tot nu toe zijn er 57 wereldkampioenen die hebben vertrouwd op Akrapovic als het er echt toe doet. Fabrieksteams of privateers, het is de keuze van de kampioenen, op de weg of onverhard. Er is immers geen betere proeftuin voor jouw uitlaatsysteem dan de meest veeleisende racecircuits te wereld!

GP PERFORMANCE MEMBERCARD

Alle motorrijders, dus ook de motorrijders zonder Akrapovic uitlaat, kunnen de GP Performance membercard aanvragen. Met dezec membercard word je lid van de unieke liefhebbers club van GP Performance Stores met vele extra’s zoals bijvoorbeeld voordeel op Akrapovic maar ook op Kess-Tech, Scorpion en Vrooam producten, accessoires, nieuws van de laatste ontwikkelingen, korting op coole gadgets en nog veel meer. Ook heb je met de membercard een streepje voor bij de GP Performance Stores. Vul hier het formulier in en druk op de verzendknop. Jij ontvangt dan jouw membercard op het door jouw opgegeven huisadres.

AKRAPOVIC APP

Akrapovic app | Bruggeman MotorenVoor de Akrapovic fans heeft Akrapovic een nieuwe App ontwikkeld. Middels deze App kun je de Akrapovic uitlaatsystemen via de iPhone of iPad bekijken. De uitlaten en Akrapovic systemen zijn te selecteren per onderdeel, per merk en type motorfiets

Vervolgens kun je via de app gedetailleerde informatie per uitlaat bekijken. Verder biedt de app afbeeldingen, geluid en video’s van de uitlaatsystemen, waardoor je als gebruiker een beter beeld van de uitlaat krijgt.

MEER INFORMATIE OVER EEN AKRAPOVIC UITLAAT?

  Voornaam*

  Achternaam*

  Email*

  Telefoon

  Bericht/vraag