0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

Over Bruggeman Motoren

Onze locatie

In Nieuw-Vennep vind je onze ruim opgezette motorwinkel. Inmiddels is Bruggeman Motoren een modern bedrijf waar je eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Wil je even een digitaal rondje lopen en de motoren of accessiores bewonderen? Dat kan! We hebben een 360 graden tour in onze winkel laten maken. 

Passie voor motoren

Het ervaren Bruggeman Team weet bijzonder veel van de verschillende merken motoren en accessoires. Maar dat niet alleen...

Werkplaats Bruggeman Motoren

Daarnaast beschikt het Bruggeman Team over speciaal opgeleide monteurs, zodat ze je motor altijd vakkundig onderhouden of repareren. Onze monteurs krijgen allemaal geregeld een opfriscursus om op de hoogte te blijven van de nieuwe stand der techniek. Op deze manier ben jij gewaarborgd van een professionele behandeling van je raspaard. Een team van vakbekwame monteurs neemt met plezier de zorg over van je motorfiets. Werkplaatsafspraken kun je telefonisch maken. Of als je toch in de buurt bent, kom dan even langs bij onze servicebalie. Houd er wel rekening mee dat je in het zomerseizoen tijdig afspreekt om onnodig wachten te voorkomen. Zorg er daarom voor dat je tijdig een afspraak hebt (wellicht al voor het drukke motorseizoen begint) zodat je motor weer helemaal in orde is zodra je wilt gaan rijden.

Servicegericht

Ons team weet ook als geen ander wat service is en denkt graag met je mee bij de aanschaf van je (eerste) motor. Eerlijkheid en persoonlijke service staan bij Bruggeman voorop. Daarnaast verstaan wij een aantal bijzondere ambachten. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom dan eens kijken en vraag naar een rondleiding in de werkplaats.

Geschiedenis

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Bruggeman en de winkel? Ga met ons mee terug in de tijd! We hebben een samenvatting gemaakt aan de hand van uniek beeldmateriaal. Van zwart-wit foto’s tot moderne kiekjes. Klik hier.

Ducati

Voor service en onderhoud aan Ducati motorfietsen is het, vanwege de afwijkende motortechniek, van belang dat monteurs over specialistische kennis en gereedschappen beschikken. Elke jaar reizen onze monteurs daarom af naar de Ducati fabriek in Italië om trainingen te volgen over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hierdoor ben je verzekerd van degelijk en efficiënt onderhoud door gekwalificeerde monteurs volgens de laatste fabrieksspecificaties.

Openingstijden

Klik hier om onze openingstijden te bekijken.

Bruggeman Motoren is ook te vinden op www.motor-info.nl.

De helden van Bruggeman

 • Tido
  Verkoper
  Favoriete merk:
  MV Agusta
 • Sandra
  Helmenspecialist
  Favoriete merk:
  Shoei
 • Robin
  Monteur
  Favoriete merk:
  Yamaha
 • Patrick
  Chef werkplaats
  Favoriete merk:
  Gas Gas
 • Michel
  Magazijn
  Favoriete merk:
  SW-Motech
 • Irene Bruggeman
  Administratie
  Favoriete merk:
  REV'IT!
 • Eric Bruggeman
  Chef du mission
  Favoriete merk:
  Suzuki
 • Ed
  Monteur
  Favoriete merk:
  Bridgestone
 • Debbie
  Kledingspecialist
  Favoriete merk:
  Dainese
 • Bo-Jane
  Verkoper kleding
  Favoriete merk:
  Alpinestars
 • Bert
  Chauffeur
  Favoriete merk:
  Ducati