• dinsdag t/m zaterdag geopend
  • Haverstraat 27 | 2153GB | Nieuw-Vennep
  • 0252 - 686 226

Aankoopkeuring

WAAROM EEN AANKOOPKEURING ?

Uiteraard gaat het om je veiligheid en het is een bescherming van je investering. Je wilt immers een goede motorfiets kopen. Het is mogelijk dat de huidige eigenaar niet eens op de hoogte is van verborgen gebreken. Denk bijvoorbeeld aan een defecte schokdemper. Zo’n mankement kan erg duur zijn en is zeker een gevaarlijk veiligheid kwestie. Ook verkopen motorrijders vaak de motorfiets omdat er een dure reparatie aan zit te komen.
Het kan heel goed zijn dat je na afloop van de inspectie van de aankoop afziet, of dat er verder onderhandeld moet worden over de prijs en/of reparaties. Je staat in ieder geval sterker in je schoenen met een keuringsrapport van Bruggeman Motoren.

WAT IS DE KEURING ?

Bij Bruggeman Motoren hebben wij in de afgelopen jaren vele motorfietsen onder de loep genomen, van Aprilia’s tot Yamaha’s. Met onze ervaring hebben wij een keuring ontwikkeld en opgesteld met meer dan 40 belangrijke controlepunten. Deze lijst vormt de basis voor een goed inzicht over de huidige toestand van de motor en de problemen die er eventueel aan zitten te komen. De aankoopkeuring is altijd een momentopname en er kunnen geen rechten ontleend worden.

HOE HET WERKT

Neem zo vroeg mogelijk in het traject contact met ons op en maak een afspraak. Je brengt de motorfiets naar onze werkplaats in Nieuw-Vennep. Hier beschikken wij over alle middelen om de inspectie grondig te doen. Je bent erbij tijdens het proces die minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur duurt. Tijdens de inspectie heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen en adviezen te bespreken. Na afloop krijg je de lijst met punten met bevindingen mee welke dan gebruikt kan worden tijdens de onderhandelingen.

TARIEF

€ 129,- incl. btw

Vraag een aankoopkeuring aan