• dinsdag t/m zaterdag geopend
  • Haverstraat 27 | 2153GB | Nieuw-Vennep
  • 0252 - 686 226

Met het MotorDreams Concept komt motorrijden binnen jouw handbereik, terwijl je je zorgvuldig opgebouwde spaargeld achter de hand houdt voor andere uitgaven.
Dit is ook voor jou de weg om op een zeer slimme en voordelige manier op de motor van je dromen te rijden. Met het MotorDreams Concept stellen we jou in de gelegenheid om tegen een zeer laag maandbedrag jarenlang te genieten van jouw eigen motor.

  • U betaalt 50% van de aanschafprijs gedurende de aankomende 5 tot 6 jaar.
  • De overige 50% betaalt u na 5 of 6 jaar ineens, of per maand, óf u stapt voor hetzelfde maandbedrag over naar uw volgende motorfiets.

Voor een vast laag maandbedrag rijd jij op de motor van jouw keuze. Dit bedrag is niet alleen voor de motor zelf, ook de helm, de kosten voor het rijklaar maken en een goede verzekering zijn inbegrepen. Welk merk en model je ook kiest, welke accessoires je er ook maar bij wilt hebben, het kan allemaal met het MotorDreams Concept voor een vast laag maandbedrag.

Met het MotorDreams Concept wordt motorrijden wel heel voordelig. Je betaalt alleen nog een vast laag maandelijks bedrag. Met andere woorden: je kunt zonder hoge investering meteen met de motor van je dromen de weg op. Tevens kan je na de afgesproken periode je motor inruilen voor weer een nieuwe motor.


MET HET MOTORDREAMS CONCEPT CREËER JE VOOR JEZELF STRAKS DE VOLGENDE MOGELIJKHEDEN:

A: Je besluit na 5 jaar je motor in te ruilen voor een nieuwe motor of je besluit te stoppen met je hobby en je wilt je motor verkopen.
Geen probleem. Na 5 jaar staat er nog circa de helft van je investeringsbedrag open (lees: terug te betalen). Als je je motor inruilt of verkoopt, en deze brengt meer op, los je eerst het openstaande saldo in, en het meerdere is van jou. Brengt je motor minder op, dan los je bedrag, dat je krijgt voor je motor in op het openstaande saldo, en blijf je vervolgens nog een paar keer het maandbedrag betalen tot dat het openstaande saldo op nul staat.

B: Je wenst je motor eerder te vervangen dan gepland.
Bijvoorbeeld na 4 jaar. Geen probleem. Je hebt dan minder afgelost, en daardoor ook wat minder dan gepland voor vervanging beschikbaar. Daar tegenover staat dat je in te ruilen motor wat jonger is en daardoor mogelijk ook wat meer opbrengt bij inruil dan verwacht. Per saldo kun je met het bedrag dat dan tot je beschikking staat, weer een soortgelijk geprijsde motor aanschaffen.

C: Je wenst de motor langer te houden dan gepland.
Bijvoorbeeld na 6 jaar, omdat je motor op dat moment nog goed bevalt. Ook dit is geen enkel probleem. Je blijft dan gewoon wat langer het maandbedrag betalen, waardoor je na 6 jaar meer hebt afgelost dan na 5 jaar en dus ook meer tot je beschikking hebt om te kunnen vervangen. Daar staat tegenover dat je in te ruilen motor ook een jaartje ouder is en daardoor mogelijk wat minder geld opbrengt bij inruil dan verwacht. Per saldo kun je met het bedrag dat dan tot je beschikking staat, weer een andere motor aanschaffen.

Het MotorDreams Concept is er in principe voor iedereen die wil motorrijden. Een ideaal concept dat naast een compleet pakket ook nog eens ongemerkt geld reserveert voor jouw volgende motor. Waarom zou je meer betalen als het alleen om de afschrijving gaat ?

Wenst u een krediet van minder dan € 5.000,- of bent u ouder dan 55 jaar of zelfstandig ondernemer, dan is er in dat geval sprake van individueel maatwerk.

 

VOORBEELD

Investering motor

€ 17.500

€ 8.500

€ 6.000

Accessoires en kosten rijklaar maken

€ 2.500

€ 1.500

€ 1.200

Totale investering

€ 20.000

€ 10.000

€ 7.200

Vast maandbedrag vanaf

€ 246,95

€ 133,95

€ 98,95

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric of Tido via 0252-686226 of mail naar info@bruggeman-motoren.nl