Ducati beloont de loyaliteit van haar klanten met een wedstrijd genaamd “Join Ducati”. Er is slechts één voorwaarde voor deelname: u moet ten minste één Ducati bezitten.

Er zijn fantastische prijzen te winnen. De meest prestigieuze is een Hypermotard 950 in een speciale kleurstelling, een replica van het concept gepresenteerd tijdens het Villa d’Este 2019 Concours of Elegance , met een grafisch ontwerp van het Centro Stile Ducati en geïnspireerd door urban graffiti. De wedstrijd zal ook 3 Ducati MotoGP Experience Jerez 2020 weggeven, een beleving voor twee personen tijdens het weekend van de GP van Jerez de la Frontera (Spanje), die naast accommodatie ook toegang biedt tot de meest exclusieve zones van het circuit en een ontmoeting met de Ducati Team MotoGP rijders. Andere prijzen zijn 15 1:8 schaalmodellen van het Hypermotard 950 Concept en 10 Redline B2-rugzakken van Ogio, exclusief voor Ducati.

Om mee te doen aan de definitieve loting moet u naar de Borgo Panigale motorfabrikant’s website gaan en het registratiedocument van elke Ducati motor die u momenteel bezit invullen: hoe meer Ducati’s u bezit, hoe meer kans u hebt om te winnen! Het is een initiatief dat de verbazingwekkende loyaliteit van de Ducatista gemeenschap beloont en het sterke gevoel bevestigt dat u tot een van de meest aantrekkelijke merken in de motorwereld behoort.

U kunt deelnemen aan de wedstrijd tot 16 december 12.00 uur.  Meer informatie over hoe u zich kunt inschrijven is beschikbaar op de speciale sectie op de officiële Ducati website.