Doe mee aan de Ecstar-actie en maak kans op een VIP Arrangement voor de MotoGP!

Wil jij met eigen ogen zien voor welke uitzinnige prestaties Ecstar-motorolie kan zorgen? Dat kan tijdens de MotoGP, het wereldkampioenschap motorracen, waar Suzuki met Team SUZUKI ECSTAR aan deelneemt. Coureurs Álex Rins en Joan Mir racen in seizoen 2019 op de verder verbeterde Suzuki’s GSX-RR: uitstekend onderhouden met uiteraard Ecstar-motorolie voor sublieme prestaties!

Jij kan zelf gaan beleven hoe het er in de top van de motorsport aan toe gaat, want je maakt nu kans op een exclusief VIP Arrangement voor de MotoGP op zondag 30 juni op het TT Circuit in Assen. Dit betekent een dagvullend programma met onder meer gratis toegang tot de Suzuki VIP box en een kijkje achter de schermen bij Team SUZUKI ECSTAR! Suzuki verloot vijf keer twee VIP Arrangementen. Wat je moet doen om kans te maken? Breng jouw motor in de actieperiode (1 mei t/m 15 juni 2019) voor het beste onderhoud naar de Bruggeman Motoren – en laat de olie meteen vervangen door Ecstar-motorolie. Daarmee houd je jouw motor altijd in optimale conditie!

De spelregels van de Ecstar-actie:

  • Suzuki verloot 5x 2 VIP Arrangementen voor de MotoGP op zondag 30 juni 2019 op het TT Circuit Assen.
  • De VIP Arrangementen worden verloot onder iedereen die in de actieperiode van 1 mei t/m 15 juni 2019 een onderhoudsbeurt aan zijn Suzuki-motorfiets laat uitvoeren door een Suzuki-dealer (alle werkplaatsfacturen in deze actieperiode dingen mee).
  • Winnaars ontvangen uiterlijk woensdag 19 juni 2019 persoonlijk bericht, per telefoon of via een e-mail.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.