• dinsdag t/m zaterdag geopend
  • Haverstraat 27 | 2153GB | Nieuw-Vennep
  • 0252 - 686 226

Geschiedenis

Bruggeman Motoren

Het succes van Bruggeman Motoren berust op 3 sleutelwoorden: passieeen sterke ondernemersgeest en een flink portie lef. Het begon allemaal 30 jaar geleden.

De vader van Eric Bruggeman (de eigenaar) had vroeger een eigen dorpsgarage. Eric zelf had weinig met auto’s, maar werd op jonge leeftijd gegrepen door de motorcross. Hij werd een aantal keer Nederlands kampioen en maakte de mooiste crossavonturen mee in binnen-en buitenland. Om zijn peperdure crossmotor terug te kunnen betalen aan zijn vader, werkte hij zich als 14-jarige een slag in de rondte bij een motorenzaak in Staphorst, Gebben motoren. Daar heeft hij het vak geleerd en de basis gelegd voor zijn toen nog piepjonge carrière.

PASSIE VOOR MOTORFIETSEN IPV AUTO’S

Eric behaalde zijn diploma voor MTS Werktuigbouw. En alhoewel zijn passie toen al bij de motorfietsen lag, deed hij er nog een jaar autotechniek achteraan. In de dorpsgarage van zijn vader startte hij met de verkoop van motoren. Hij kon daar een klein hokje gebruiken, maar daar groeide hij al snel uit. Na enige tijd nam Eric de hele zaak over en door de enorme groei moest hij uitkijken naar een andere locatie.

HOOFDSTUK NIEUW-VENNEP

In 1989 vestigde Eric zich, als jongste dealer van Nederland, in Nieuw-Vennep. Al het spaargeld werd in de zaak en de inkoop gestopt. En vandaag de dag gaat nog steeds alle energie, passie en tijd naar het succes van de winkel. Niet voor niets is Bruggeman Motoren al ruim 30 jaar een begrip in de gehele Randstad. Het geheim? Persoonlijke aandacht voor de klant en een torenhoog serviceniveau.